We zijn zeer verheugd dat Luiten Orthopedie per 01-11-2018 op de donderdagmiddag zitting gaat houden in de praktijk van Voetzorg `Eibergen.

Jeroen Philippi zal dan aanwezig zijn. Hij is orthopedisch schoentechnici bij Luiten.

We krijgen vaak mensen in de stoel die door een standafwijking in de voeten moeizaam goed passend schoeisel kunnen vinden, of door een ziekte hiermee te maken krijgen. Goed schoeisel is een must om voetproblemen te voorkomen of te verhelpen.
De angst dat je dan lompe schoenen moet gaan dragen is ongegrond. Tegenwoordig kunnen ze wat kleur betreft al veel bereiken maar ook de vorm van de schoen die je aanspreekt kunnen ze aanpassen naar jou wensen.
Samen met de orthopedisch schoenmaker ga je dan op zoek naar de mooiste kleur en vorm van schoen. Alles zal in samenspraak gaan met jou.

Als Medisch pedicure hoor ik vaker dat men maar door blijft lopen in een schoen die niet bij de voeten past. Men heeft het schrikbeeld wat vroeger vaak het geval was. Grote lompe schoenen. Maar ja…..voor degene die het echt nodig hebben is het wel een uitkomst om te kunnen blijven functioneren zonder dat je pijn hebt. Wie wil nu lopen met pijn aan de voeten? Niet alleen belemmer je jezelf in vele opzichten op je vrijheid om te kunnen voort bewegen zonder pijn. De gedachte dat iedereen kan zien dat je wat aan de voeten hebt. Maar hoe denkt men over je als je moeilijk loopt met die schoen die helemaal niet bij je voeten past? Die te klein is en te krap waardoor je zoveel pijn eigenlijk hebt. Je hierdoor een verkeerd looppatroon ontwikkeld?
Niet alleen voor je voeten erg slecht maar je gehele houding is dan verkeerd. Hierdoor nog meer klachten en niet alleen op voet gebied. Wanneer de fundering van het geheel niet oké is kan het geheel nooit op welke manier dan ook stabiel zijn en sterk.

Nu kan er dus bij Voetzorg Eibergen op de donderdagmiddag een afspraak gemaakt worden bij Jeroen. Hij kan dan goed beoordelen wat het best bij je voeten past. Misschien is dat helemaal geen orthopedische schoen maar een aangepaste schoen ( semi-orthopedisch)
Ook heeft hij een goede samenwerking met verschillende disciplines in het SKB die ook zitting houden in het HMC. Denk aan de orthopeed, reumatoloog.

Met deze discipline bij Voetzorg Eibergen gaan we voor nog meer intensieve samenwerking om alles op voetgebied zo snel mogelijk te kunnen laten verlopen zodat jij op goede voet weer verder kunt.