Al ruim een half jaar ligt de verbouwing stil in het oude Rabobank gebouw in Eibergen.
En laat ik dan daar ook mijn praktijk nu hebben.
Wat is het dan toch soms mooi dat ik alle verhalen hoor van mijn cliënten die dan “nieuwsgierig” zijn naar de plannen van het gebouw.

En ja ik weet inmiddels meer welke partijen er bij elkaar komen te zitten. Helaas kan ik deze partijen (nog) niet kenbaar maken omdat dit niet netjes is naar de betrokkenen. Wat ik wel kenbaar mag maken is dat ik een samenwerking ben aangegaan met Rondom podotherapie. Deze keten van podotherapie zit al elders in het land en zetten nu dus hun eerste trede in Berkelland, oftewel het oosten van het land.
Degene die zitting neemt namens Rondom is Christa Mentink en zal in de eerste instantie aanwezig zijn op de vrijdag.
Dat ik hier blij mee ben zal duidelijk zijn. Samenwerken en korte lijnen zijn voor mij een belangrijke meerwaarde in mijn werk.
Alles probeer ik erop te richten dat men bij elke voetklacht op de juiste plek terecht komt.
Rondom is al een tijdje op de vrijdag bij mij in de praktijk aanwezig.
Wilt u een afspraak bij Christa maken dan verwijs ik u door naar Rondom Podotherapie //podotherapierondom.nl/ om een afspraak maken