Ursela Vogt

Ursela Vogt

Medisch Pedicure en eigenaresse Voetzorg Eibergen

Ursela Vogt is eigenaresse van Voetzorg Eibergen. Werkdagen Ursela zijn op maandag, dinsdag en woensdag. Op de donderdag of vrijdag kan het zijn dat u haar ook treft. Dit ivm overige werkzaamheden die de praktijk met zich mee brengen.
Specialisaties Ursela:

Arkadatechniek
Schimmeldiagnostiek
Oudere voet
Oncologische voet
Diabetici en reumatische voet
Nagelcorrectie met poly acryl of gel
Nagelbeugeltechnieken
Ingroeiende nagels
Aanverwante pedicurebehandelingen zoals cosmetische pedicurebehandeling als nagels lakken en gellak

Ursela werkt in hoge uitzondering als ambulant. Dit alleen wanneer mensen echt niet meer in de praktijk kunnen komen en medische voetzorg noodzakelijk is. Hiervoor telt een ander tarief dan de ambulante voetzorg die Bianca rekent voor de ambulante pedicurebehandelingen.

Voor alle vragen wat betreft Voetzorg Eibergen is Ursela de aanspreek persoon. Ze is via info@voetzorgeibergen.nl per mail goed te bereiken. Telefonisch is dit misschien iets lastiger gezien we tijdens behandelingen de telefoon niet opnemen. Spreek naam en telefoonnummer in wanneer we terug moeten bellen.

Bianca Westendorp

Bianca Westendorp

Pedicure

Bianca Westendorp is pedicure. Ze heeft  haar diploma gehaald in juli 2018. Ze mag allerhande voetproblemen behandelen. Diabetes, reuma voeten mag ze wel behandelen, alleen heeft u dan geen recht op vergoedingen vanuit de zorgverzekering. Wij prefereren dan liever dat u dan een afspraak maakt met Ursela. Tevens is Bianca nog lerende wat betreft in de tijd voor een voetbehandeling. Het kan dus zijn dat een pedicurebehandeling wat langer duurt.

Bianca is ook inzetbaar als ambulant basis pedicure.
Voor het maken van een afspraak als pedicure aan huis dient u haar persoonlijk te bellen:
06-23375882 of via ons praktijknummer 0545-475975

Christa Mentink

Christa Mentink

Podotherapeut bij Rondom podotherapie

Christa Mentink is podotherapeut en werkt bij  Rondom podotherapie. Daarnaast heeft ze als specialisatie Sportzorg en Dry Needling. Christa is op de vrijdag aanwezig . Afspraak met haar dient te geschieden via rondom podotherapie  //podotherapierondom.nl/ of via het algemeen telefoonummer 088-1180500.

www.podotherapierondom.nl

Jeroen Philippi

Orthopedisch schoentechnici bij Luiten Orthopedie

Jeroen Philippi werkt bij Luiten Orthopedie. Vanaf 1 november 2018 zal hij op donderdagmiddag zitting houden in de praktijkruimte van Voetzorg Eibergen. Afspraak dient gemaakt te worden via Luiten Orthopedie luiten orthopedie. Of bel: 053-7507157.

 

Jeroen werkt sinds 2015 als Orthopedisch Schoentechnicus bij Luiten Orthopedie. In de bijna 40 jaar dat hij als orthopedisch schoentechnicus werkt heeft hij gezien wat de juiste oplossing voor een voetprobleem kan doen. Het is dan ook zijn passie om die juiste oplossing voor u te vinden. Hij werkt daarbij nauw samen met de specialisten uit het ziekenhuis. De pluspunten van Luiten Orthopedie? Ze staan dicht bij onze klant. Of u nu komt voor een steunzool of een complete orthopedische schoen; hij begeleid en helpt u vanaf het eerste moment tot en met de aflevering. Op zijn vakmanschap kunt u rekenen!

www.luitenorthopedie.nl