Wie ben ik

Mijn naam is Ursela Vogt, medisch pedicure in de gemeente Berkelland.
Voorheen heb ik de praktijk ruim 13 jaar aan huis gehad onder de noemer pedicure Ursela.
Later Berkellandpedicure Ursela. Deze naam zal ook altijd verbonden blijven aan Voetzorg Eibergen.
Vele jaren heb ik met plezier in de praktijk aan huis gewerkt. Nu is het tijd om mijn vleugels te spreiden en me verder te gaan ontwikkelen in een ruim pand met meerdere disciplines om me heen. Hierdoor hoop ik u nog sneller van dienst te kunnen zijn.

Door het bijwonen van verschillende bijeenkomsten, congressen, het lezen van vakbladen en het volgen van cursussen blijf ik op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.
Als medisch pedicure heb ik ook een samenwerkingsovereenkomst met de volgende podotherapeuten:

  • Rondom Podotherapie- Christa Mentink, aanwezig op vrijdag bij Voetzorg Eibergen.
  • Wender podotherapie

 

Tevens schrijf ik voor het vakblad Voetvak+  Dit is een vakblad voor de professionele voetverzorgers.

 

Voetzorg Eibergen

Biografie van Ursela

Ik ben Ursela Vogt, eigenaresse van Voetzorg Eibergen. Ik ben getrouwd en heb twee zoons.
Nadat ik 17 jaar in de zorg had gewerkt met dementerende ouderen in een verpleeghuis, heb ik de keus gemaakt om me volledig te gaan richten op mijn praktijk.
Na vele cursussen, opleidingen en EVC traject werd ik uiteindelijk Medisch Pedicure. Een keus waar ik geen spijt van heb gehad. Als ZZP-er ben je enorm op jezelf aangewezen en moet je zelf alles uitzoeken en ervaren. Dit kende ik natuurlijk niet vanuit de zorg. Ik deed alles in opdracht en samen met een team. Het heeft me veel gebracht. Een goedlopende praktijk waarbij ik al vele voeten heb zien komen en gaan. Maar ook nog vele trouwe voeten die me jaarlijks minimaal 6x per jaar bezoeken. Zeer trouw en waarvoor ik ook zeer dankbaar ben. Je bouwt toch een band op.

In 2016 heb ik de praktijk een aantal maanden geheel gesloten gehad. Dit omdat mijn beide ouders ongeneeslijk ziek waren en ik de tijd die we nog samen hadden samen wilde besteden. De ruimte en de rust als ook de dierbare momenten die ik heb mogen ervaren neemt niemand me meer af en ik heb geen seconde spijt gehad van mijn besluit. Nadat mijn ouders 4 dagen na elkaar zijn gestorven heb ik daarna ook nog een paar maanden de praktijk gesloten gehouden.
Wat ik toen heb ervaren is met geen pen te beschrijven. Collega’s die tijdelijk mijn klanten hebben geholpen ben ik zeer dankbaar. Maar ook de hartverwarmende berichtjes, kaarten, cadeautjes etc die ik van klanten heb mogen ontvangen na het overlijden van mijn ouders, maakten me ook bewust hoe bijzonder de band toch is met mijn klanten. Hierdoor is de drive om een nieuwe start te gaan maken er helemaal.

Inmiddels schrijf ik alweer twee jaar artikelen voor een vakblad. Voetvak+

Dit heeft me ook vele contacten met collega pedicures uit het land gebracht.
Hierdoor heb ik toch ook wel het gevoel dat ik ondanks dat ik alleen werk ik toch heel veel collega’s heb waar ik mee “samen” werk.
Social media heeft vele deuren geopend . Ik ben dan ook veelvuldig te vinden op deze platforms.
Wil je mij volgen? Dat kan uiteraard. Zowel op facebook, twitter als Instagram ben ik te vinden maar ook Linkedinn. Klik hiervoor op de icoontjes op de site.

Wil je reallife met mij contact? Maak dan een afspraak en wie weet treffen we elkaar.

Met vriendelijke groeten

Ursela Vogt